Κτήμα Προμπονά

Ένα ζεστό κλασικό πετρόχτιστο κτίριο μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο 14ων στρεμμάτων με ψηλά δέντρα και φοίνικες δημιουργεί έναν υπέροχο καμβά για τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας. Το πανέμορφο γραφικό πέτρινο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου ανοίγει το σκηνικό, στην είσοδο του κτήματος καθώς μια ατελείωτη έκταση πρασίνου προσφέρεται για ένα ιδανικό cocktail drink. Συνεχίζοντας, αρχίζει ο χώρος της δεξίωσης με την πισίνα και το μπαρ να ξεχωρίζουν στο πέτρινο πλακόστρωτο. Στο βάθος, το τοπίο ολοκληρώνεται με το κλασικής αρχιτεκτονικής πετρόχτιστο κτίριο, δίνοντας λύση για όλες τις καιρικές συνθήκες, απόλυτα δεμένο με το τοπίο καθώς τα τεράστια ξύλινα ανοίγματά του σε εντάσσουν μέσα στο καταπράσινο σκηνικό. Η ομάδα των Πλειάδων ειδικεύεται στην «απεικόνιση» της προσωπικότητας κάθε δεξίωσης και παρτυ σε customized menus & conceptual σκηνικά με την επιμέλεια των designers & planners που διαθέτει.

H τέχνη του σχεδιασμού & της οργάνωσης

Η ιδέα της συνεργασίας στο χώρο του κτήματος Προμπονά με τις Πλειάδες catering αλλά και επιλεγμένους συνεργάτες γύρω από τον χώρο του γάμου, αποτυπώθηκε σε νέες προτάσεις για κάθε ζευγάρι. Tο στυλ, η γαστρονομική εμπειρία σε συνδυασμό με το κρασί αλλά και την ανθοδετική τέχνη εγγυώνται ένα επιτυχημένο concept του κάθε γάμου.

Περιηγηθείτε στην ιστορία που έχει αποτυπωθεί μέσω του φωτογραφικού υλικού & βίντεο. Ονειρευτείτε την δική σας δεξίωση!

Εξωτερικός Χώρος

Εσωτερικός Χώρος

Video

Συνεργάτες που έλαβαν μέρος:

Venue: Κτήμα Προμπονά, @ktimaprobona
Φαγητό & styling: Pleiades Catering, @pleiadescatering
Σχεδιασμός, διοργάνωση & επιμέλεια/wedding planning: Ματίνα Παπανώτα (@malamatipapa) & Βαρβάρα Αγγελοπούλου (@aggelopouloubarbara)
Ανθοσυνθέσεις: Alexandra’s flowershop @alexandras_flowershop
Bar catering: Cab club, @cabclub.gr
Wedding Cakes. Σταυράτης, @stavratis_family
Φωτογραφία: Μελίνα Κορρέ @melinakorre
Βίντεο & drone: Σταμάτης Tριπόδης
Make up artist: Λεάννα Μάρκογλου @leanna_markoglou
Νυφικά & κοστούμια: Atelier Zolotas @atelierzolotas
Νυφικά: Νantina_athens @nantina_athens